Fondatori

  • Iulian Fota Fondator Iulian Fota, doctor în științe politice, fost consilier prezidențial pe probleme de Securitate Națională, fost Șef al Departamentului pentru Securitate Națională în cadrul Administrației Prezidențiale, este expert în relații internaționale și probleme de securitate națională. A publicat numeroase articole pe teme legate de relații internaționale, securitate națională și internațională.
  • Georgeta Gavrilă Fondator Georgeta Gavrilă, fost Prefect al Capitalei, fost Secretar general al Ministerului Apărării Naționale, doctor în științe militare, este specializată în probleme de administrație publică precum și în securitate națională și cooperare internațională.
  • Cezar Manole Armeanu Fondator Cezar Armeanu, doctor în sociologie, deține o experiență complexă, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Funcțiile avute variază de la comerț internațional la diplomație, transport maritim, comunicații și finanțe, acesta aducând o contribuție majoră la o varietate de programe ale Asociației care au ca scop dezvoltarea pe plan economic și diplomatic a României.