"Am avut plăcerea să susţin în faţa cursanţilor o prelegere privind politica Concurenţei în România și în Uniunea Europeană. Am apreciat în mod deosebit calitatea participanţilor la acest curs precum și întrebările care mi-au fost adresate. Am considerat că paleta vastă a temelor studiate în cadrul cursurilor, inclusiv politica concurenţei, reprezintă o bază solidă pentru participanţi și pentru activitatea lor viitoare. Îmi exprim speranţa că aceste cursuri vor continua."

Viorel MunteanuDoctorand în economie, manager fond în cadrul S.A.I. Muntenia Invest S.A.

"O colaborare frumoasă, cu multe beneficii. Mi-a lărgit orizontul, mi-a dat posibilitatea de a cunoaşte sistemul universitar american precum și o serie de oameni extrem de interesanţi."

Bogdan Mihai ChetreanuExpert financiar Naţiunile Unite

"Cursul "Statalitate și gândire de stat" a contribuit semnificativ la dezvoltarea cunoştinţelor mele într-un domeniu de interes și actualitate: Statul. Experienţa profesională, cunoştinţele și abilităţile de comunicare ale profesorului Guererro au dus la realizarea unuia dintre cele mai accesibile și utile cursuri la care am participat. Recomand cursul tuturor celor care doresc să își asume responsabilități și aspiră la poziții de leadership în instituții ale statului român."

Adrian DodițăEconomist (UPG)